søndag 27. februar 2011

På besøk hos Tove, Mamma Sif og Bea i Danmark


Og det var en kjempe fin tur! Vi koste oss og fikk masse gode råd og tips av Tove. Hun er eksperten altså! Til tross for iskald vind, var det deilig å slippe snø for en liten stund.
Vi koste oss glugg i hel med masse god mat og godt selskap. Man var blandt fellesinteresserte. Hund, hundehold og ikke minst jakt. Det er først og fremst Jarle sit domene det da.
Men jeg var med å skulle fotografere Belles første apportringsprøve på hare og due. Her sitter hun å venter på å få jobbe.


Tove var i sitt ess og la opp harespor med en søt, liten (død) hare i enden.  Belle fant jo den, og synes den var meget interessant å lukte på. Med litt engasjement fraTove bar hun den såvidt i kjeften.
Duen var også fin å øve med, og der fikk Tove og Jarle henne til å bære! DET var stas!
Nå gleder vi oss til snøen går så vi kan begynne å trene her hjemme også. 

"Hm, den var interessant! Den må jeg sjekke ut litt!"


En inspirerende tur på alle måter. Nå gleder vi oss til å ta fatt på våren på ordentlig. Det blir travelt med sportrening og apportering, men det gir resultater, så det er morsomt. Her er Sif, Bea og Belle i full vigør på markene til Tove. Huset hennes ligger i et paradis for hunder og andre folkeslag med sans for jegring og slikt. Vi håper å få komme igjen en annen gang. Vi gleder oss allerede!


Så har endelig Belle fått løpetid, Så hun går rundt med bukse på. Jeg var sikker på at hun skulle spise den av (hun har jo ellers ødelagt alt av leker osv.), men neida! hun synes hun er så fin med den på! Hun går rett til badedøren når hun kommer utenfra for å få den på igjen. Merkelige lille hunden! Det stemmer jo ellers med at hun er fin, liten dramaqueen, da.
Tove tok oss med til en rekke store utstyrsbutikker så vi fikk shoppet alt vi trengte av utstyr. Kjempegøy! Så nå har vi nok mat og utstyr for lang tid fremover!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Belle ca 1/2 år gammel

Belle ca 1/2 år gammel